Blackfield Gems vs Los Arbitros „B“ (7:3)-Dohráno

KDY: 09.10.2023

V KOLIK: 20:00

KDE: TJ Start Brno (Loosova 2)


Šesté kolo nám poskytlo zajímavou podívanou na hřišti domácího Blackfield Gems, když se střetl s týmem rozhodčích Los Arbitros „B“. Počasí sice nepřálo, ale hráči i fanoušci to nevzdali, a výsledek zápasu byl výtečný.

Úvodní gól vstřelil hráč Michael Supek, když trpělivě čekal na přihrávku od své obrany. Při zpracování se mu povedlo poslat míč k spoluhráči Ladislavu Markovi, který poslal Supka samotného k soupeřově brance, kde vstřelil krásnou střelu (2. minuta 1:0).

Druhý gól nepřišel dlouho po prvním. Hráč Adam Štalmach vyrazil míč soupeřovu obránci a šel sám na brankáře. Brankář sice Adamovu střelu chytil, ale kvůli dešti byl míč dost kluzký, a tak mu vypadl z ruky (7. minuta 2:0).

Třetí gól padl šest minut před koncem prvního poločasu, když hostující hráči rozehrávali aut. Místo toho míč spadl na domácího Roberta Santose, který poslal míč Michaelu Supkovi, který ho z poloviny hřiště poslal přímo do prázdné branky (24. minuta 3:0).

Ale hosté nepropásli příležitost a během minuty vstřelili svůj první gól utkání, když bránící Honza Holub nedokázal odkopnout kluzký míč ze svého pokutového území (24. minuta 3:1).

Druhý poločas přinesl ovoce po několika minutách, kdy Martin Pitrun vyrazil soupeřův míč, předal ho Ladislavovi Markovi a ten bez váhání přihrál zpět Martinu Pitrunovi, který už jen dopravil míč do prázdné branky (34. minuta 4:1).

Rozehrávka soupeře nebyla úspěšná, protože ji přijal obránce Martin Pitrun a předal ji Michaelu Supkovi. Pitrun, který střemhlav vystřelil vpřed, dostal od Supka nahrávku zpět, obešel jednoho obránce a znovu poslal míč zpět k Michaelu Supkovi, který měl před sebou prázdnou branku (36. minuta 5:1).

Ladislav Mark si také připsal svůj první gól letošní sezóny. Po úspěšné akci, kterou zahájil brankář domácích Jakub Prokeš, když poslal míč obránci Adamovi Štalamachovi, ten vyrazil s míčem po křídle jako lokomotiva, obešel hostujícího hráče a poslal krásnou přihrávku tam, kde už byl připraven Ladislav Mark, který míč poslal do prázdné branky (46. minuta 6:1).

Hosté se nevzdali, a i přesto, že Blackfield vedl o čtyři góly, bojovali a využili chvilky nepozornosti domácí obrany, aby snížili skóre (52. minuta 6:2). Blackfield se však znovu probudil, a poté, co se zamotali dva bránící hráči žluto-černých, soupeř vstřelil další gól do domácí branky (53. minuta 6:3).

Kanonýr Michael Supek, jak už je zvykem, dominoval na hřišti gólově a oplatil hostům jejich úspěch. Na polovině hřiště vyrazil soupeřícímu brankáři míč od nohou a poslal ho znovu do prázdné branky (56. minuta 7:3).

Utkání tak skončilo se skóre 7:3. Děkujeme divákům, kteří přišli i přes nepříznivé počasí, a doufáme, že to tak bude i nadále. Přeji Blackfieldu další úspěšnou sezónu a prozatím se s vámi loučím. GO BLACKFIELD!


Čtěte dál

PředchozíDalší