The Goalbusters vs Blackfield Gems-Dohráno (3:2)

KDY: 30.10.2023

V KOLIK: 19:15

KDE: VUT – Technická 14

Rozhovor s Michaelem Supkem

The Goalbusters – Blackfield Gems – BLACKFIELD GEMS


Vítáme Vás u dalšího reportu ze zápasu dne pondělí 30.10.2023. Velmi vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovaly doslova vteřiny skončil se smutným výsledkem pro náš tým.

První gól, euforie a nadšení padl v 5. minutě za Blackfield Gems. To když po nevydařeném odkopu brankáře tečoval Martin Pitrun míč přímo do brány soupeře(5.minuta 0:1). Celý poločas se hrála vyrovnaná hra. Oba soupeři čekaly na chybu toho druhého a že jich nebylo hodně. Skóre tomu také odpovídá. Celých 24 minut do konce první půle nepadl ani jeden gól, i když šance na obou stranách byli. Druhý poločas začal aktivněji ze strany hostů, to když se jim podařilo během prvních 3 minut umístit 2 góly a dostat se tak do vedení(31.minuta 1:1, 33.minuta 2:1). Zápas se pak vedl v podobném duchu jako první polovina, doslova fotbalové šachy, kde každý tah znamenal soupeřovu odpověď a jenom se čekalo až jeden udělá chybu. Proto také na obou stranách padlo pár žlutých karet, neboť atmosféra a tlak houstli natolik, že se při pohledu člověk cítil jak papiňák před výbuchem. Vzhledem k tomu, že hostující tým musel vyměnit brankáře z důvodu zranění, rozhodčí nastavil 3 minuty navíc nad rámec základní hrací doby. Tyto 3 minuty byli rozhodující, neboť jak jsem psal již na začátku, šlo zde o sekundy. Obranu Goalbusters se podařilo prolomit Blackfieldu v 60+1. minutě, když Vladan Malachta poslal míč z kraje do středu soupeřova vápna a Michael Supek poslal krásnou patičkou gól do brány(60+1.minuta 2:2). Skóre tak bylo vyrovnané a už to vypadalo na zaslouženou remízu. Hostující, ale ovšem usnuli na vavřínech a tak po chybě obrany minutu na to vyslali Goalbusters ještě jeden gól do brány Blackfieldu a potvrdili tak svůj post v horní části tabulky(60+2.minuta 3:2). Zápas tak skončil výhrou pro The Goalbusters.

Fanoušci, kteří se zde přišli podívat určitě potvrdí, že lepší zápas vidět zatím nemohli. Technika hry by se dala popsat jako dokonale fungující stroj a emoce, které se zde odehrávaly ve mě vyvolali nadšení jako nikdy dřív. Děkujeme tak všem zúčastněným i Vám čtenářům a těšíme se na další zápas. Tentokrát až po dvou týdenní pauze, neboť příští máme volný los. GO BLACKFIELD !


Odkaz na sestřih

Čtěte dál

PředchozíDalší