Rozhovor s hráčem Tomáš Kögler

Kögler Tomáš
6. BARBERSHOP NA BETON LIGA - Dohráno
15
15
0
960′
0
0
0
4 (0)
4
0

Lukáš Scorvan: Ahoj Tome, odkud jsi a co tě táhlo k fotbalu ?

Tomáš Kögler: Ahoj Luke, aktuálně jsem v Brně asi 6 let, ale pocházím z Lanškrouna, což je v Pardubickém kraji a vlastně fotbal hraju od svých sedmi let, kvůli dědovi a strejdovi, který umřel dřív jak jsem se narodil. Oba to byli fotbalisti a mě to prostě začalo bavit.

Lukáš Scorvan: Jak dlouho se znáš s klukama ?

Tomáš Kögler: Co se týče kluků z týmu, tak nejdelší dobu se znám s Adamem Zezulou. Hrávali jsme spolu za áčko FCC František Vláčil a rok na to jsem založil béčko, tam se k nám přidal Michael Supek a v čase i Honza Novák. Takže už to pár let bude, asi 4 roky konkrétně.

Lukáš Scorvan: Co si myslíš o vaši letošní formě ?

Tomáš Kögler: Naši letošní formu bych zhodnotil docela kladně, myslím si, že máme dobře rozjetou sezónu, ale je potřeba si říct, že jsme teprve v půlce a pokud chceme přemýšlet nad postupem, nesmíme nic podcenit.

Lukáš Scorvan: Letošní sezónu se ti zatím podařilo umístit 3 góly, 4 asistence odehrát 540 minut a udržet čisté konto jak žlutých tak červených karet. Hodláš druhou polovinu tuto statistiku obohatit ?

Tomáš Kögler: Upřímně řečeno nejsem úplně spokojený s počtem asistencí, protože standardně jsem míval v polovině sezony něco mezi 8-10 asistencemi, ale letos to tam nějak moc nepadá. Koncový hráč na góly jsem nikdy moc nebýval, takže 3 za půl sezóny je ještě v pohodě a teda upřímně se i divím, že tam zatím není žádná žlutá, protože těch jsem dřív taky sbíral vícero, ale tak asi jsem se uklidnil, co se týče faulů 😃 rozhodně bych chtěl přidat vícero asistencí a i nějaký ten gól, takže na obohacení mých statistik se určitě můžete těšit.

Lukáš Scorvan: Co by jsi vzkázal fanouškům ?

Tomáš Kögler: No na závěr bych fanouškům chtěl vzkázat, že nám dělají skvělé zázemí, protože od dob, co jsem opustil velký fotbal jsem lepší fanoušky nezažil a extrémně si cením jejich přízně, hraje se pak úplně jinak 💪 takže velké díky ❤️

Čtěte dál

PředchozíDalší